Het Meredith en Derek getroud?

INHOUDSOPGAWE:

Het Meredith en Derek getroud?
Het Meredith en Derek getroud?

Video: Het Meredith en Derek getroud?

Video: Het Meredith en Derek getroud?
Video: Meredith Grey || Du funktionierst nur noch (after Derek) 2024, Maart
Anonim

Voor hulle waarskynlik die laaste keer totsiens gesê het, het Meredith en Derek uiteindelik hul troue gehad in die episode van 22 April van Grey's Anatomy - net hierdie keer was daar geen Post-its betrokke. "Ellis teken hierdie prentjie van ons," het Meredith aan Derek van hul dogter begin verduidelik. “Ek is in 'n trourok, jy is in 'n pak.

Watter episode trou Meredith en Derek?

6. Seisoen 5, Episode 24: Meredith en Derek het 'n Post-It Note Wedding. Meredith en Derek gee uiteindelik hul troue vir Izzie en Alex - wat nie regtig 'n groot ding is nie, aangesien hulle in elk geval nooit groot troumense was nie.

Word Derek en Meredith geskei?

Derek was getroud met Addison Montgomery (Kate Walsh) voor hul egskeiding in 2007. Voor sy dood in 2015 was Derek gelukkig getroud met sy jarelange lewensmaat en vrou Meredith Gray (Ellen Pompeo). Die egpaar het drie kinders saam gehad.

Verneuk Derek Meredith nadat hulle getroud is?

Kate Walsh het as Derek se vrou by die mediese drama aangesluit en die derde hoek van die liefdesdriehoek waarin Meredith en Derek hulle bevind het, na vore gebring. … Hulle huwelik is egter gou kortgeknip toe Derek verneuk het haar saam met Meredith.

Met wie trou Meredith uiteindelik?

How Meredith Gray en Derek Shepherd het in 'Grey's Anatomy' Seisoen 17 getrou. In Grey's Anatomy Seisoen 17 het aanhangers uiteindelik vir Meredith en Derek in volle troudrag gekyk. Maar die oomblik het ses jaar ná haar man se dood op Meredith se droomstrand gebeur.

Aanbeveel: